WaalWeb Webdesign

Maakt de Beste Websites

Zelfstudiehandboek Websites Ontwikkelen

Een goede website is toegankelijk voor iedereen en is logisch in het gebruik. Een goede site heeft ook prettig leesbare teksten, is voor zoekmachines goed te doorzoeken en is eenvoudig te onderhouden. In dit boek, uitgegeven door van Duuren Media, leer je hoe je een dergelijke website kunt maken. Zelfstudiehandboek Websites Ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver.

Inhoud van het boek

Het boek behandelt HTML, CSS en werkt met Dreamweaver. Het presenteert een met zorg gekozen selectie van deze drie zodat je leert wat voldoet om een goede website met een professionele uitstraling te maken. Wat je leert is de basis voor iedere goede moderne website die is voorbereid op de toekomst. Wat hiervoor niet noodzakelijk is tref je niet aan.

Na het werken met dit boek ben je goed in staat om zelf beoordelen hoe je je verder wilt ontwikkelen. Want het web is enorm in beweging en dat houdt voorlopig niet op.

Dreamweaver

Dreamweaver is een HTML-editor die door veel professionele webdesigners wordt gebruikt. Het programma kan veel, veel meer dan nodig is om een goede webpagina in HTML en CSS te maken. Het boek laat je kennismaken met de functies die je nodig hebt. Het boek is niet speciaal gericht op een bepaalde versie van Dreamweaver, het focust vooral op een goede basis van HTML, CSS en de webrichtlijnen. De prints in het boek zijn van Dreamweaver CS4. Dankzij de aanwezige beschrijvingen voor vorige versies is het ook bruikbaar voor Dreamweaver CS3 en ouder. Lees ook de updates voor Dreamweaver CS5 en CS6.