Εργασία 3: REMIX !

Περιγραφή

Κατεβάστε τον συμπιεσμένο φάκελο 12 Drum Beats ο οποίος περιέχει 12 ρυθμικά αρχεία ήχου (λούπες). Διαλέξτε ένα μόνο από αυτά και κάντε ένα REMIX, κατασκευάζοντας ένα σύντομο ρυθμικό κομμάτι περίπου 40 δευτερολέπτων χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υλικό από τη μία λούπα της επιλογής σας. Το κομμάτι θα πρέπει να καταδεικνύει:

Οι αντιχρονισμοί δεν αποτελούν πρόβλημα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο μοντάζ ώστε τα ηχητικά τεμάχια να είναι συγχρονισμένα στο κοινό τέμπο. Στο τέλος του ονόματος κάθε αρχείου ήχου υπάρχει ένα νούμερο που δηλώνει τους χτύπους ανά δευτερόλεπτο (Beats Per Minute), αυτό το νούμερο θα σας βοηθήσει να δουλέψετε συγχρονισμένα εντός του DAW της επιλογής σας.

Προσπαθήστε να τεμαχίσετε το αρχικό αρχείο σε υποδιαιρέσεις του τέμπο, να μετασχηματίσετε τα κομμάτια με εφέ δοκιμάζοντας διαφορετικές τεχνικές μοντάζ, να φτιάξετε σύνθετες μορφολογίες με υπέρθεση πολλαπλών τεμαχίων, κ.λπ. Με λίγα λόγια, προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί και δημιουργικές με το ηχητικό υλικό ώστε το remix σας να έχει κατεύθυνση, καταδεικνύοντας ενδιαφέροντα ηχοχρώματα και ρυθμικές εναλλαγές.

Τι θα παραδώσετε

Δεν απαιτείται η υποβολή του αρχείου του Reaper παρά ένα και μόνο στερεοφωνικό αρχείο ήχου.

Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή εργασιών υπάρχουν εδώ.

Πώς θα βαθμολογηθείτε