Pobaraj

Огласникот се продава


Доколку сте заинтересирани да го купите огласникот
за повеќе информации контактирајте не на емаил:
kontakt@pobaraj.mk

Во продажбата вклучени се:

Цел изворен код
Поставување на хостинг
Тренинг за менаџирање и програмери
Facebook fan page со 9.200 допаѓања

Има можност за договор за измени и дополнување на функционалности